Search
Close this search box.
  1. Koopgids
  2. gps tracker hond

Top 10 beste gps trackers hond van 2024

Laatst bijgewerkt: 23 apr. 2024

Heeft u een huisdier dat af en toe uit de buurt loopt? Of houdt u gewoon van het gemak om altijd op de hoogte te zijn van uw pup? Dan is een gps tracker hond iets wat u wilt overwegen. Met een gps tracker hond kun je namelijk je huisdier op afstand volgen, gewoon terwijl jij aan het werk bent. Deze technologie verhoogt de veiligheid van je huisdier bij elke stap. Maar wat is de beste die er is? Om u te helpen om de beste gps tracker hond te kiezen, hebben wij een top 10 samengesteld met de beste gps trackers hond op de Nederlandse markt. Wij zijn in verschillende webwinkels gaan kijken, maar ook de reviews van andere gebruikers nagegaan. Volg ons en ontdek welke gps tracker hond de beste keus is.

Enthousiast geraakt? Scroll dan gauw naar onder om te ontdekken wat consumenten als beste 10 gps trackers hond beschouwen. 

Top 10 gps trackers hond

Voorkom de aanschaf van prullaria en raadpleeg onze site voor de beste top 10 per rubriek. Goedkoop is vaker duurkoop en wij willen je graag helpen om dit te voorkomen. Hiermee willen we niet zeggen dat je voor de dure producten moet gaan, want wij maken ook een balans in onze top 10 met betrekking tot prijs. Voor de top 10 beste gps trackers hond hebben wij hieronder de lijst voor je gepresenteerd. Je kunt zo de beste 10 met elkaar vergelijken en daaruit een goede keuze maken welke je wilt.

1. Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker voor Honden Activiteitenmonitor Past op meeste Halsbanden

De Tractive GPS DOG 4 GPS tracker is een praktische oplossing voor de bezorgde hondeneigenaar. De kleine, lichte tracker is gemakkelijk te dragen en hangt comfortabel om de nek van uw hond. Geef uw hond de vrijheid die hij of zij verdient en weet tegelijkertijd waar uw hond is, zonder constant te hoeven zoeken. De robuuste, waterdichte behuizing biedt de beste bescherming tegen de elementen, terwijl de gevoelige GPS-ontvanger uw hond overal kan volgen. De app geeft u realtime-locatieinformatie en een gedetailleerd overzicht van de afgelegde afstand, afgelegde routes en de activiteiten van uw hond. U kunt ook actie ondernemen als uw hond te ver weg is, met behulp van een virtueel hek of een waarschuwingsmelding. Vanaf nu hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw hond.

2. Nuvance GPS Tracker voor Hond Huisdier IP67 Waterdicht

De tracker is IP67 waterdicht, waardoor je huisdier het komende jaar droog blijft. Het is ook stofdicht, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de ingebouwde technologie. Daarnaast is de tracker voorzien van een uitstekende batterijduur, waardoor je je huisdier gerust een dagje op stap kunt laten gaan. De Nuvance GPS Tracker voor Hond Huisdier IP67 Waterdicht biedt u de mogelijkheid om uw huisdier tot op 5 meter nauwkeurig te volgen. Deze discrete tracker is ingebouwd in de halsband en is IP67 waterdicht en stofdicht. Daarnaast heeft de tracker een uitstekende batterijduur en beschikt hij over een SOS-functie voor noodgevallen. U kunt de historie van de routes die je huisdier heeft afgelegd inzien. U hoeft zich geen zorgen te maken als uw huisdier een dagje op stap gaat, want de Nuvance GPS Tracker zal uw huisdier droog en veilig houden. Probeer het vandaag nog en blijf direct verbonden met uw geliefde huisdier.

3. Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker voor Honden Activiteitenmonitor Past op meeste Halsbanden Donkerblauw

De Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker is een slimme, kleine en draagbare tracker die geschikt is voor honden van alle maten. De tracker is voorzien van een 3-assige versnellingsmeter die de activiteiten van uw hond monitort, waaronder wandelingen, sprints en slaap. De tracker is uitgerust met een hoge kwaliteit GPS-ontvanger, waardoor de locatie van uw hond overal ter wereld kan worden bewaakt. De tracker is ook waterdicht, waardoor het ook veilig is om mee te nemen tijdens natte weersomstandigheden. Met de Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker kunt u uw hond volgen via de gratis Tractive GPS-app. De app geeft u de mogelijkheid om de locatie van uw hond te controleren of te volgen tijdens wandelingen, waardoor u altijd op de hoogte blijft van de locatie van uw hond. U kunt ook een virtueel hek instellen, waardoor u op de hoogte wordt gehouden als uw hond deze afbakening overschrijdt. Daarnaast biedt de app u ook de mogelijkheid om activiteiten te bekijken, waaronder wandelingen, sprints en slaap, waardoor u een betere kijk krijgt op de algehele gezondheid van uw hond. De Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker is een geweldige manier om uw hond te volgen. De tracker past op de meeste halsbanden en tuigjes, dankzij de flexibele rubberen klem. De tracker is gemaakt van duurzaam materiaal en is verkrijgbaar in donkerblauw. Met de tracker kunt u altijd op de hoogte blijven van de locatie van uw hond en de activiteiten monitoren. Koop de tracker vanda.

4. Weenect DOGS² GPS Tracker voor honden

De Weenect Dogs 2 is uitgerust met een GPS, een SIM-kaart en een batterij die je eenvoudig kunt opladen via USB. Je kunt de tracker aan je hond vastmaken met de meegeleverde halsband. De geavanceerde technologie van de tracker zorgt ervoor dat je je hond altijd in het oog kunt houden, ongeacht waar hij zich bevindt. De Weenect Dogs 2 app stelt je in staat om de lokalisatie van je hond in realtime te volgen en meldingen te ontvangen wanneer je hond buiten het bepaalde gebied gaat. Bovendien kun je verschillende geofences instellen (virtuele grenzen) en meldingen ontvangen wanneer deze worden overschreden. Met de app kun je ook een virtuele muur opzetten, waardoor je in staat bent om een gebied te beperken waar je hond zich in mag bevinden. Deze functie is vooral handig wanneer je liever wilt dat je hond zich binnen een bepaalde zone bevindt. Met Weenect Dogs 2 kun je je hond tegen elke diefstal of verlies beschermen. Dankzij de GPS-technologie kun je de locatie van je hond in realtime volgen en daardoor snel handelen. De tracker hond is waterdicht, waardoor deze niet beschadigd raakt wanneer je hond in het water terechtkomt. Bovendien is de tracker voorzien van een uitgebreide batterijduur, wat betekent dat je je hond gerust een hele dag kunt volgen.

5. Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat Huisdier IP67 Waterdicht

Je hoeft je geen zorgen te maken dat de tracker slecht weer of water niet aan kan. De Nuvance GPS-tracker voor huisdieren is IP67-waterdicht en bevat een stevige rubberen coating voor extra duurzaamheid. Met de app die bij de tracker wordt geleverd, kun je de locatie van je viervoeter in realtime volgen. Daarnaast kun je ook op afstand een bericht sturen naar je huisdier, of een alarm laten afgaan als je huisdier te ver weg is. Je kunt ook geofences instellen, waardoor je een alarm krijgt als je huisdier de grenzen overschrijdt. Met de Nuvance GPS-tracker voor huisdieren kun je je huisdier op een comfortabele manier bewaken. De tracker is klein en licht en kan eenvoudig aan de halsband van je viervoeter worden bevestigd. Daarnaast heeft deze tracker een lange batterijduur van wel 10 dagen, zodat je huisdier altijd in veiligheid kan worden gehouden. Als je huisdier buiten bereik is, kun je de locatie nauwkeurig opzoeken met behulp van GPS-signalen. Bovendien is de tracker volledig waterdicht, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over slecht weer of onvoorziene omstandigheden. Met de Nuvance GPS-tracker voor huisdieren ben je altijd op de hoogte van waar je viervoeter is en kun je je huisdier in alle veiligheid laten spelen. Geef je huisdier de zorg en bescherming die hij verdient met de Nuvance GPS-tracker voor huisdieren. Deze kleine en krachtige tracker is discreet ingebouwd in de halsband en is IP67-waterdicht. Met de tracker kun je je huisdier altijd in realtime volgen, wa.

6. Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind Auto Scooter Fiets Kat Hond

Het is een klein, draagbaar apparaat dat op een auto, scooter, motor, boot of huisdier kan worden geïnstalleerd. De GPS-tracker heeft een ingebouwde batterij waardoor hij voor lange tijd werkt. Het apparaat geeft real-time locatiedetails zoals de snelheid, het locatiebereik en de route om de locatie te traceren. De GPS-tracker is ook een uitstekend hulpmiddel voor ouders die hun kinderen willen volgen. Het apparaat is erg handig voor het monitoren van hun locatie, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid van hun kinderen. Het apparaat biedt ook een SOS-functie waarmee ouders kunnen zien waar hun kinderen zijn en waar ze naartoe gaan. Daarnaast is het apparaat ook geschikt voor het volgen van katten en honden. Deze mini GPS-tracker is een handige manier om auto's, scooters, motoren, boten, kinderen en dieren te volgen. Het apparaat is klein, draagbaar en heeft een ingebouwde batterij. Het biedt real-time locatiedetails zoals de snelheid, het locatiebereik en de route om de locatie te traceren. Ouders kunnen gerust zijn met de SOS-functie die het apparaat biedt. Daarnaast is het ook een uitstekend hulpmiddel om katten en honden te volgen. Kortom, deze mini GPS-tracker is een geweldige manier om uw kinderen, dieren en voertuigen te.

7. Mini GPS Tracker Kind Inclusief Gratis Simkaart- GPS Tracker Kat GPS Tracker Fiets GPS Tracker Hond GPS Tracker auto

De Mini GPS Tracker is een zeer klein en handig apparaat waarmee je je auto, fiets, huisdier of ander persoonlijk bezit kunt volgen. Het is discreet en makkelijk te gebruiken, waardoor het een uitstekende oplossing is voor ouders die hun kinderen willen tracken, of mensen die hun auto of andere waardevolle bezittingen willen beschermen. Het apparaat is voorzien van een eenvoudig te navigeren touchscreen en een krachtige GPS-ontvanger. Bovendien is het voorzien van een gratis simkaart, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de gps-tracking functionaliteit. Het is ook mogelijk om meerdere telefoonnummers te autoriseren, zodat meerdere personen de locatie van het apparaat kunnen controleren. Deze GPS-tracker heeft ook een verloren modus, waarmee je het apparaat kunt lokaliseren als het verloren is gegaan.

8. Key Finder -Sleutel Vinder- Sleutelzoeker- GPS Tracker -Gps Tracker Hond-Locatietracker met bluetooth 4.0- Key Tracker

De KeyFinder is een draadloze GPS-tracker met Bluetooth 4.0 waarmee u eenvoudig uw eigendommen of huisdier kunt volgen. Ook kunt u de tracker gebruiken als anti-verliesalarm. Deze kleine, handige tracker is slechts 3 cm groot en u kunt deze eenvoudig aan de sleutelring bevestigen. De KeyFinder heeft een uitgebreide batterijduur van circa 6 maanden, zodat u zeker bent dat uw sleutels en/of huisdier altijd te volgen zijn. Ook heeft de tracker een lage stroomverbruik en een uitstekende prestatie, waardoor het een betrouwbare oplossing is om uw eigendom en huisdier te traceren. U kunt zelfs de laatst bekende locatie bekijken als de GPS-ontvanger buiten bereik is. De KeyFinder is een praktische oplossing voor iedereen die op zoek is naar een manier om hun sleutels of huisdier te volgen. Met de KeyFinder kunt u uw sleutels, smartphone of huisdier eenvoudig opsporen. Deze handige GPS-tracker is klein, betrouwbaar en heeft een lange batterijduur. U kunt de locatie van uw eigendom en huisdier altijd en overal volgen. Download de gratis app en ervaar de voordelen van de KeyFinder!

9. Novity® GPS Tracker Voor Kind Hond Fiets Kat Baggage Koffer Auto Vliegtuig Zonder Abonnement Volg systeem

Deze tracker heeft een lange levensduur, je hoeft de batterij slechts elke twee maanden op te laden. De tracker kan zelfs naar veel verschillende landen worden verzonden, waaronder Europa, Afrika en Azië. Het systeem is compatibel met Android en Apple telefoons. De Novity® GPS tracker is een uiterst praktisch apparaat. Het heeft een ingebouwde bewegingssensor, waardoor het gemakkelijk bewegingen van geïmporteerde objecten kan volgen. Je kunt real-time locatiegegevens bekijken en ook gegevens over het verleden opvragen. Het systeem is ook uitgerust met een SOS-knop, waarmee je eenvoudig hulp kunt vragen als je in nood bent. Bovendien kan er een geofence worden ingesteld, zodat je een bepaald gebied kunt bewaken.

10. Magnificos gps tracker kat hond gps hond honden tracker oplaadbaar waterdicht gratis app goud

Deze Magnificos GPS tracker is waterdicht en oplaadbaar, zodat u geen batterijen hoeft te vervangen. De halsband is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat uw huisdier er stijlvol uitziet. Bovendien is de halsband comfortabel en heeft het een lange levensduur. Bovendien is deze Magnificos GPS tracker ook compatibel met Android en iOS. Hierdoor kunt u de app op uw telefoon of tablet downloaden voor een eenvoudige installatie. Op deze manier kunt u altijd en overal weten waar uw huisdier is. De app is ook te gebruiken om verschillende huisdieren te volgen. Zo houdt u altijd de realtime locatie in de gaten. U krijgt ook een notificatie als uw huisdier te ver van u af is geweest. Zo bent u altijd op de hoogte van de locatie van uw viervoeter.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over gps trackers hond

De reviews over gps trackers hond zijn dusdanig betrouwbaar dat dit de mening is van de klant zelf, het is dus een subjectief oordeel. Je kunt je voorstellen dat producenten altijd hun eigen producten aanraden; “het WC-eend fenomeen”. Wij proberen dit tegen te gaan door juist de consument aan het woord te laten.

Wij verkopen gps trackers hond zelf niet maar wij verwijzen je door via het icoontje “Goedkoopste Deal” onderaan elk product in de top 10 naar de webshop met de goedkoopste prijs.

Subjectief gezien is de nummer 1 in de top 10 het beste gps tracker hond. Meningen kunnen echter verschillen en daarom raden we aan om goed te vergelijken tussen de opties in de top 10 om te ondervinden welke gps tracker hond voor jou het aantrekkelijkst is.

Onze laatste woord over gps tracker hond

Er zijn vele manieren waarop je je hond extra zekerheid kunt geven en één van deze manieren is door een GPS tracker hond. Met deze top 10 lijst van gps trackers is het makkelijker geworden om de beste gps tracker voor je hond uit te kiezen. Je hoeft alleen maar te bepalen welke gps tracker het best bij je wensen past. Als je na het lezen van het artikel vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. We hopen dat je een goede keuze maakt, want we willen dat je hond uiteindelijk de beste bescherming krijgt. Wat je ook kiest, het is goed om te weten dat je je hond kunt volgen en dat hij veilig en gezond blijft. Lees je dus goed in wat de verschillende trackers bieden en maak de beste keuze voor jouw situatie.

 

Waar je op moet letten als je een gps tracker hond wil kopen?

Bij de aankoop van een gps tracker hond zou je op een aantal dingen kunnen letten.
Koop bijvoorbeeld wat je nodig hebt. Daarmee willen we zeggen dat er prijsverschil tussen gps trackers hond kan zitten; In het hogere prijssegment kunnen bepaalde features inclusief zijn waar dat bij een gps tracker hond uit het lagere segment kan ontbreken. De vraag die je jezelf kan stellen is: “Heb ik deze extra feature nodig?” Zo niet, dan kun je beter voor een goedkopere optie gaan, aangezien alle gps trackers hond in de top 10 als heel goed zijn getest. Overweeg ook de duurzaamheid en garantievoorwaarden bij je keuze. Een grondige afweging kan leiden tot een slimme investering die perfect past bij jouw behoeften.

Disclaimer: De button “Goedkoopste deal” die je ziet onder elk product in de top 10 verwijst je naar een externe webshop die het specifieke product voor de beste prijs verkoopt. Wanneer je op de button klikt en vervolgens het gps tracker hond aankoopt op die site, krijgen wij een kleine commissie. Die webshop kan daarentegen niet producten op onze site promoten, die worden namelijk puur en alleen door consumenten reviews getest.

Author picture
Geraldine

Redactrice

Ik ben Geraldine en ik ben graag als redactrice verbonden aan onzetop10.nl. Aangezien ik vele interesses heb en deze site juist voorziet in een breed assortiment van producten kan ik hier volledig mijn ei kwijt! Ik hoop jij ook en dat je de producten kunt vinden waar je naar op zoek bent.

Gepubliceerd op: 15 nov. 2022