Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Kamperen
  2. fietsendrager voor elektrische fietsen

Top 10 beste fietsendragers voor elektrische fietsen van 2024

Laatst bijgewerkt: 23 apr. 2024

Heb je de laatste tijd gekeken naar een fietsendrager voor je elektrische fiets? Wil je de mogelijkheid hebben om je fiets mee te nemen met een auto zonder dat hij zwaar is te tillen? Dan zit je hier goed! Wij hebben voor jou uitgezocht welke fietsendrager momenteel het beste is voor elektrische fietsen. Na uitgebreid onderzoek hebben wij een top 10 gemaakt. Deze lijst biedt je een goed overzicht van de beste fietsendrager voor elektrische fietsen op de Nederlandse markt. Blijf lezen, dan treden wij samen met jou de zoektocht voor de perfecte fietsendrager in!

Enthousiast geraakt? Scroll dan gauw naar onder om te ontdekken wat consumenten als beste 10 fietsendragers voor elektrische fietsen beschouwen. 

Top 10 fietsendragers voor elektrische fietsen

Voorkom de aanschaf van prullaria en raadpleeg onze site voor de beste top 10 per rubriek. Goedkoop is vaker duurkoop en wij willen je graag helpen om dit te voorkomen. Hiermee willen we niet zeggen dat je voor de dure producten moet gaan, want wij maken ook een balans in onze top 10 met betrekking tot prijs. Voor de top 10 beste fietsendragers voor elektrische fietsen hebben wij hieronder de lijst voor je gepresenteerd. Je kunt zo de beste 10 met elkaar vergelijken en daaruit een goede keuze maken welke je wilt.

1. Fietsdrager Pyro, fietsenrek achterklep 3 fietsen (draagkracht 45kg TUV) Zonder trekhaak Elektrische fiets

Door het gebruik van geavanceerde technologie is de fietsendrager voorzien van een unieke slot- en klikmechanisme waarmee de fietsen gemakkelijk vastgezet kunnen worden. Daarnaast zijn de fietsen beschermd tegen weersinvloeden door de gegalvaniseerde pootjes en is de drager voorzien van een TUV goedkeuring. Verder is deze fietsendrager uitgerust met een speciaal ontworpen vastzetbeveiliging die ervoor zorgt dat de fietsen veilig in de drager blijven zitten. De Nordrive Pyro 3 fietsendrager voor op de achterklep is een uiterst betrouwbaar product. Deze fietsendrager is gemaakt van sterk metaal en kunststof, waardoor hij een langdurige levensduur heeft. Het is een stijlvolle en slanke fietsendrager die zorgt voor een perfecte wegligging. Deze fietsendrager is ook uitgerust met een verlichtingselement, waardoor de fietsen in het donker goed zichtbaar zijn. Bovendien is deze drager eenvoudig te monteren en te demonteren, waardoor u uw fietsen makkelijk mee kunt nemen op vakantie.

2. Fietsdrager Nitto, Fietsendrager achterklep 3 fietsen (draagkracht 45kg TUV) Zonder trekhaak Elektrische fiets

Deze fietsendrager is perfect voor het vervoeren van maximaal 3 fietsen. De draagkracht is 45kg TUV goedgekeurd en hij past op alle auto's zonder trekhaak. Ideaal voor grote gezinnen of voor mensen die graag samen op pad gaan. Het grote voordeel van deze fietsendrager is dat hij eenvoudig te monteren is. Deze fietsendrager is ook geschikt voor het vervoeren van elektrische fietsen. De Nitto fietsendrager is daarnaast ook voorzien van een extra beveiliging, waardoor hij stevig op zijn plaats blijft staan. De fietsendrager biedt voldoende ruimte voor het vervoeren van 3 fietsen, maar de fietsen moeten wel in de juiste volgorde vervoerd worden. Ook is het handig om de fietsen goed te verstellen, zo voorkom je beschadigingen.

3. Fietsdrager Radius, fietsenrek achter 2 fietsen- (draagkracht 45kg TUV)- Achterklep- elektrische fiets

De Radius fietsendrager is gebouwd met een stevig frame en is gecertificeerd volgens TUV standaard. De drager heeft anti-diefstal beveiliging en is voorzien van een verstelbare hoogte om aan te passen aan de grootte van uw fietsen. De drager is voorzien van een handige klik systeem waarmee de fietsen snel en eenvoudig kunnen worden bevestigd. De Nordrive Radius fietsendrager is de perfecte oplossing om twee (elektrische) fietsen mee te nemen. De drager is stevig, veilig, eenvoudig te monteren en heeft een hoge draagkracht. Met deze fietsendrager kunt u met gemak uw fietsen achter uw auto vervoeren. U kunt zonder zorgen op pad gaan met uw fietsen en genieten van een onvergetelijke fietservaring.

4. Pro-user Fietsendrager Diamant 2 Fietsen

Deze multifunctionele fietsdrager is gemaakt van hoogwaardig staal en is uitgerust met een uniek, innovatief systeem dat de fietsen stevig en veilig vastzet. Het is compatibel met alle soorten auto's, inclusief hatchbacks, stationwagons en SUV's. Deze fietsdrager is eenvoudig te monteren en te demonteren, zonder gereedschap. De Pro User Diamant is ontwikkeld voor het transport van maximaal twee fietsen, en is voorzien van een anti-diefstal systeem. Hierdoor worden de fietsen stevig op hun plaats gehouden, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over eventueel diefstal. De fietsdrager is ook voorzien van een handige kabel om je fietsen aan elkaar te bevestigen, wat het transporten van twee fietsen aanzienlijk gemakkelijker maakt. De Pro User Diamant is de perfecte oplossing voor mensen die regelmatig met de fiets op pad gaan. Het is eenvoudig te monteren en te demonteren, en geeft je de mogelijkheid om twee fietsen veilig, stevig en comfortabel te vervoeren. Bovendien is dit product goedkoop, waardoor het een goede investering is voor iedereen die zijn fietsen veilig wil vervoeren.

5. Nordrive Elix 2, fietsendrager voor trekhaak 2 fietsen Inklapbaar Electrische fietsen

De Elix 2 is voorzien van een inklapbare functie waardoor de drager klein in elkaar te vouwen is en eenvoudig op te bergen. Bovendien is de Elix 2 geschikt voor 2 elektrische fietsen. Hiermee kunnen twee e-bikes moeiteloos worden vervoerd. De vergrendelingen zorgen ervoor dat de fietsen op een veilige manier aan de Elix worden bevestigd. De Elix 2 heeft een grote draagkracht tot wel 50 kg. Hiermee kunnen zowel lichte als zware fietsen veilig worden vervoerd. De maximaal haalbare snelheid bedraagt op de openbare weg 75 km/u. Ook is er een bijpassende kabel slot op de drager aanwezig om de fietsen extra te beveiligen. De Elix 2 is geschikt voor een trekhaak met een 50 mm kogel. Ook heeft de fietsendrager een 13-polige stekker aansluiting. Met deze aansluiting maakt u eenvoudig gebruik van de lampfunctie van de auto. De Elix 2 is eenvoudig te monteren en eenmalig in te stellen.

6. Polaire PE2 Inspiration Fietsendrager Ook Geschikt voor Elektrische Fietsen Kantelbaar

De Polaire PE2 Inspiration Fietsendrager Ook Geschikt voor Elektrische Fietsen Kantelbaar is een hoogwaardige fietsendrager die geschikt is voor het vervoer van maximaal twee fietsen. Deze fietsendrager is gemaakt van sterk aluminium en is daardoor ontzettend duurzaam. Daarnaast is deze fietsendrager ook geschikt voor zowel klassieke fietsen als elektrische fietsen, waardoor je met één fietsendrager je hele gezin mee kunt nemen onderweg. Het beste van alles is dat de fietsendrager 90% voorgeassembleerd wordt geleverd, wat betekent dat je geen gedoe hebt met lastige montage of instructies en de fietsendrager binnen de kortste keren in gebruik kunt nemen. De Polaire PE2 Inspiration Fietsendrager Ook Geschikt voor Elektrische Fietsen Kantelbaar biedt een uitstekende stabiliteit, zelfs wanneer je met meerdere fietsen onderweg bent. Bovendien is de fietsendrager voorzien van extra brede bevestigingsbanden, zodat je fietsen extra stevig vastzitten tijdens het transport. Daarnaast is de fietsendrager ook uitgerust met extra verlichting, zodat je zelfs in het donker veilig met je fietsen op pad kunt. Kortom, met de Polaire PE2 Inspiration Fietsendrager Ook Geschikt voor Elektrische Fietsen Kantelbaar kun je altijd en overal veilig je fietsen meenemen. De Polaire PE2 Inspiration Fietsendrager Ook Geschikt voor Elektrische Fietsen Kantelbaar is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is na.

7. Thule EasyFold XT 2 933 Fietsendrager 2 fietsen 13 polig

Dit komt omdat de stekker enkel de contacten bevat die nodig zijn voor het voertuig waar hij op aangesloten wordt. Deze fietsendrager is ideaal voor het transporteren van twee fietsen. Dankzij de eenvoudige en veilige montage op de trekhaak, is het heel simpel om de fietsendrager te monteren en af te nemen. De Thule EasyFold XT 933 is gemaakt van sterk aluminium dat licht van gewicht is. De fietsendrager is zo ontworpen dat hij compact is. Het monteren van de fietsendrager aan de auto is eenvoudig. Hij heeft een snelspan systeem waardoor je de fietsendrager gemakkelijk en snel kunt monteren en afnemen. Daarnaast is de fietsendrager voorzien van bevestigingsmateriaal en een slot voor extra veiligheid. De Thule EasyFold XT 933 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve fietsendrager die aan alle veiligheidseisen voldoet. De fietsendrager biedt je de mogelijkheid om twee fietsen gemakkelijk te vervoeren naar jouw bestemming. De montage is eenvoudig en het ontwerp is sterk en compact. Bovendien is de fietsendrager voorzien van een 13 polige stekker en een slot voor extra veiligheid.

8. Hapro Atlas Active 2 Fietsendrager 2 Fietsen 7 Polig

Deze fietsendrager heeft een stevig, solide ontwerp van hoogwaardig staal en is daardoor zeer betrouwbaar. Het heeft een 7-polige aansluiting zodat u gemakkelijk toegang krijgt tot uw fietsen tijdens het rijden. Bovendien is de fietsendrager voorzien van een verstelbare bodemplaat zodat hij past op zowel korte als lange auto's. Deze fietsendrager is voorzien van een veiligheidsborg, wat betekent dat uw fietsen stevig worden bevestigd tijdens het transport. Daarnaast heeft het een extra lage instaphoogte, waardoor het makkelijk is om de fietsen op de drager te plaatsen. De fietsendrager is ook voorzien van een vergrendelingssysteem waarmee u de fietsen op de drager kunt beveiligen. De Hapro Atlas Active 2 fietsendrager is een perfecte oplossing voor het vervoer van twee fietsen. Het is stevig, betrouwbaar en heeft veel functies om uw fietsen veilig te vervoeren. De 7-polige aansluiting zorgt ervoor dat u gemakkelijk toegang krijgt tot uw fietsen tijdens het rijden. Bovendien is de fietsendrager voorzien van een verstelbare bodemplaat en een vergrendelingssysteem, waardoor uw fietsen extra veilig worden bevestigd.

9. Fietsendrager 3 Fietsen Fietsdrager Auto Achterklep Opvouwbaar Fietsenrek Ook Voor Elektrische Fietsen Werkt Zonder

Deze fietsendrager is perfect voor het vervoeren van 3 fietsen naar het strand, de camping of het bos. De fietsendrager is uitgevoerd met een stevige staafconstructie, waardoor de fietsen stevig aan de auto bevestigd zijn. De fietsendrager beschikt ook over een opvouwbaar systeem, waardoor deze eenvoudig op te bergen is als hij niet gebruikt wordt. Bovendien is de fietsendrager geschikt voor het vervoeren van elektrische fietsen. De fietsenrek is zowel geschikt voor de achterklep als voor de helling van de auto. Door de speciale constructie is de fietsendrager gemakkelijk te installeren en te verwijderen. Je kunt de fietsendrager 3 fietsen op een eenvoudige en veilige manier vervoeren. De fietsendrager is geschikt voor alle soorten auto's, zelfs zonder trekhaak. De fietsenrek heeft een stevige constructie, waardoor de fietsen stevig en veilig aan de auto bevestigd zijn. Bovendien werkt de fietsendrager ook met elektrische fietsen en is deze eenvoudig op te bergen. Zo kun je zonder zorgen 3 fietsen met de auto vervoeren.

10. XLC Azura LED fietsendrager 2 Fietsen E-Bike 13/7 Polig

De XLC Azura LED fietsendrager 2 Fietsen E-Bike 13/7 Polig is een buitengewone fietsendrager die je een bevredigend gevoel geeft. Deze fietsendrager is gemaakt van sterk en duurzaam aluminium dat bestand is tegen alle weersomstandigheden en weegt slechts 10,7 kg. Dankzij de vouwbare constructie neemt deze fietsendrager weinig ruimte in beslag wanneer je hem niet gebruikt. Bovendien is hij voorzien van robuuste LED-verlichting voor extra veiligheid tijdens het rijden. Kortom, de XLC Azura LED fietsendrager 2 Fietsen E-Bike 13/7 Polig is de perfecte oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een kwaliteitsvolle fietsendrager die voorzien is van de laatste innovaties.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over fietsendragers voor elektrische fietsen

De reviews over fietsendragers voor elektrische fietsen zijn dusdanig betrouwbaar dat dit de mening is van de klant zelf, het is dus een subjectief oordeel. Je kunt je voorstellen dat producenten altijd hun eigen producten aanraden; “het WC-eend fenomeen”. Wij proberen dit tegen te gaan door juist de consument aan het woord te laten.

Wij verkopen fietsendragers voor elektrische fietsen zelf niet maar wij verwijzen je door via het icoontje “Goedkoopste Deal” onderaan elk product in de top 10 naar de webshop met de goedkoopste prijs.

Subjectief gezien is de nummer 1 in de top 10 het beste fietsendrager voor elektrische fietsen. Meningen kunnen echter verschillen en daarom raden we aan om goed te vergelijken tussen de opties in de top 10 om te ondervinden welke fietsendrager voor elektrische fietsen voor jou het aantrekkelijkst is.

Onze laatste woord over fietsendrager voor elektrische fietsen

Het lezen van dit artikel heeft je een goed inzicht gegeven over de verschillende fietsendragers voor elektrische fietsen die er zijn. Zoals je hebt gezien, is er een uitgebreid scala aan dingen waar je rekening mee moet houden, waaronder gewicht, formaat en functionaliteit. Ondanks de verschillende opties die er zijn, hoef je geen last meer te hebben van het kiezen van een fietsendrager voor elektrische fietsen. We hebben een lijst van 10 fietsendragers voor elektrische fietsen voor je gemaakt, waaruit je de beste fietsendrager voor je elektrische fiets kunt kiezen. Als je hulp nodig hebt bij het maken van een keuze, kan je ons altijd contacteren. Tenslotte is het belangrijk dat je kiest voor een fietsendrager voor een elektrische fiets die aan al je behoeften voldoet. Als je niet verder kan met je beslissing, is het nooit een slecht idee om vrienden en familie om advies te vragen. Daarnaast is het lezen van online reviews over de producten die jij in gedachte hebt, een goede manier om ervoor te zorgen dat je de beste optie kiest voor je elektrische fiets. Vervolgens kun je ervoor zorgen dat je fiets veilig en gemakkelijk wordt vervoerd!

 

Waar je op moet letten als je een fietsendrager voor elektrische fietsen wil kopen?

Bij de aankoop van een fietsendrager voor elektrische fietsen zou je op een aantal dingen kunnen letten.
Koop bijvoorbeeld wat je nodig hebt. Daarmee willen we zeggen dat er prijsverschil tussen fietsendragers voor elektrische fietsen kan zitten; In het hogere prijssegment kunnen bepaalde features inclusief zijn waar dat bij een fietsendrager voor elektrische fietsen uit het lagere segment kan ontbreken. De vraag die je jezelf kan stellen is: “Heb ik deze extra feature nodig?” Zo niet, dan kun je beter voor een goedkopere optie gaan, aangezien alle fietsendragers voor elektrische fietsen in de top 10 als heel goed zijn getest. Overweeg ook de duurzaamheid en garantievoorwaarden bij je keuze. Een grondige afweging kan leiden tot een slimme investering die perfect past bij jouw behoeften.

Disclaimer: De button “Goedkoopste deal” die je ziet onder elk product in de top 10 verwijst je naar een externe webshop die het specifieke product voor de beste prijs verkoopt. Wanneer je op de button klikt en vervolgens het fietsendrager voor elektrische fietsen aankoopt op die site, krijgen wij een kleine commissie. Die webshop kan daarentegen niet producten op onze site promoten, die worden namelijk puur en alleen door consumenten reviews getest.

Auteur foto
Geraldine

Redactrice

Ik ben Geraldine en ik ben graag als redactrice verbonden aan onzetop10.nl. Aangezien ik vele interesses heb en deze site juist voorziet in een breed assortiment van producten kan ik hier volledig mijn ei kwijt! Ik hoop jij ook en dat je de producten kunt vinden waar je naar op zoek bent.

Gepubliceerd op: 15 nov. 2022